Wij zijn

Krentenpap®

Voor wie zijn wij er?

Wij zijn er voor jou! Professionals en zelfstandigen die niet gaan voor minder dan het beste!

Jij wilt een plek waar jij al jouw kwaliteiten kwijt kunt en kunt floreren. Je kiest er bewust voor om iedere dag met een grote glimlach op te willen staan en de dag “op te vreten”.

Misschien zit je nu wel op een plek die niet complementair is aan wie jij bent/ wilt zijn. Je hebt voor jezelf bepaald dat het tijd is om hier wat aan te gaan doen. Mooi, want dat is al de eerste stap in de goede richting. Krentenpap® is er om er samen met jou voor te zorgen dat jij de beste versie van jezelf kunt zijn. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw DNA 100% matcht met het DNA van jouw toekomstige werk of opdrachtgever.

Omdat jij “gewoon” wilt doen waar jij van nature goed in bent, daarom.  

Klaar voor de beste versie van jezelf? 

Wat wij doen?

Krentenpap® werkt o.b.v. werving & selectie, interimbasis en Sourcing. De focus ligt op Finance en IT professionals. 

Wij gaan graag het gesprek aan om te kijken in hoeverre de inhoud van de vacature realistisch en kansrijk is, ook voor professionals met tot noch toe onbenut potentieel.

De “waarom” bij het doorgronden van de behoefte is leidend. Hierdoor kunnen mooie dingen ontstaan en vanuit een ander perspectief bekeken worden. Hierin kan onze blik het verschil maken. Dit is een win voor iedereen. Succesvol verbinden, met de juiste mensen op de juiste plek, dan zijn wij tevreden. 

Waar wij in geloven...

Verbinden doen we samen, daar zijn wij van overtuigd. Krentenpap® gaat tot het uiterste om er voor te zorgen dat het juiste talent wordt gekoppeld aan de juiste organisatie en bouwen graag aan een langetermijnrelatie.

Wij geloven niet in hokjes en platte cv’s, wij doorgronden en verbinden een organisatie met een individu. Want, wat iemand doet met zijn of haar talent en hoe dit matcht met het DNA van een organisatie, bepaalt de mate van succes.

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen doen? Plan hieronder een kennismaking met ons.