VOOR finance & IT PROFESSIONALS.

"haal alles uit jezelf"

wij zijn er voor finance & IT professionals

Jij bent een professional en werkt in loondienst, of als zelfstandige en je voelt je aangesproken door de woorden: 

“Bewust kiezen om niet met minder genoegen te nemen dan iedere dag met een grote glimlach van waarde te kunnen zijn, door datgene te doen waar jij van nature goed in bent.”

Want, waarom zou je, toch? Als jij genoegen neemt met minder doe je jezelf tekort en dat is eeuwig zonde!

Neem contact met mij op voor een kennismaking, of bekijk direct onze vacatures. Ik leer je graag kennen en bekijken samen hoe ik jou het beste kan helpen. 

Als jij er klaar voor bent om de beste versie van jezelf de boventoon te laten voeren, dan ben je bij Krentenpap® op de juiste plek. Ik ben er voor professionals binnen het werkveld Finance en IT die er alles uit willen halen, voor de beste versie van zichzelf. 

Join onze community - Samen sterk!

Join de Krentenpap® Community als zelfstandige HR of Recruitment specialist en werk alleen nog maar aan opdrachten die jijécht leuk vindt, waar en wanneer jij wilt! 

Samen met gelijkgestemden wordt jij volledig gefaciliteerd. Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van een flex werkplek, dagelijkse lunch, trainingen, coaching en kennisdeling sessies.

De opdrachten? Die hoef je ook niet zelf binnen te halen, want ook die regelen wij voor je! Alles wordt in het werk gesteld zodat jij succesvol kunt zijn.

En op vrijdag…? Tja, ook dan bepaal je zelf wat je doet, alleen ben je dan vast te vinden in het clubhuis voor een gezellige community borrel 🙂

Samen zelfstandig. Samen sterk. samen succesvol!

Time to join de Krentenpap® movement! Meer weten? Klik hier en lees wat wij voor jou kunnen betekenen. 

dit doet

krentenpap®

voor jou!

het is simpel.

Website-DNA

klaar om te knallen?

Overtuigd? Of wil je meer weten? Beiden vind ik leuk! Neem contact op voor een kennismaking. 

PROFESSIONALS AAN HET WOORD...​