Over

Krentenpap®

Ik ben er voor...

Professionals met ambitie vanuit hun tenen en voor organisaties die niet gaan voor minder dan het beste.

Krentenpap® is erop gericht om Finance, IT professionals en organisaties succesvol met elkaar te verbinden. 

Ik bied mijn dienstverlening aan op basis van Interim Recruitment, Talent Sourcing en Werving & Selectie. 

Samen succesvol!

Impact maken door te verbinden.

Waar ik in geloof

Verbinden doen we samen, daar ben ik van overtuigd!

Krentenpap® gaat tot het uiterste om ervoor te zorgen dat het juiste talent wordt gekoppeld aan de juiste organisatie en bouwen graag aan een langetermijnrelatie.

Ik geloof niet in hokjes, ik doorgrond en verbind een organisatie met een individu. Want, wat iemand doet met zijn of haar talent en hoe dit matcht met het DNA van een organisatie, bepaalt de mate van succes.

Wat ik doe

Krentenpap® verzorgt verschillende soorten dienstverlening die erop zijn gericht om organisaties en talent aan elkaar te koppelen. Dit doe ik op basis van Interim Recruitment, Talent Sourcing en Werving & Selectie. 

De “waarom” bij het doorgronden van de behoefte is leidend. Hierdoor kunnen mooie dingen ontstaan en vanuit een ander perspectief bekeken worden. Hierin kan mijn blik het verschil maken. Dit is een win voor iedereen. Succesvol verbinden, met de juiste mensen op de juiste plek, dan ben ik tevreden. 

Hoe kijk jij naar talent?

Voor organisaties

Voor jou als opdrachtgever wil ik graag dé partner zijn die zorgt voor een echte verbinding. Duurzaam en betekenisvol. Want ik geloof dat een langetermijnrelatie “de wereld van morgen” net een beetje mooier maakt.

Voor ieder vraagstuk op het gebied van jullie vaste schil bied ik een oplossing die past bij de wensen en behoeften van jullie organisatie. 

Professioneel, betrokken, duidelijk en resultaatgericht is de belofte die ik maak. Ik vind het belangrijk om snel te schakelen en voor iedere partij en op alle vlakken de beste match te maken. 

voor professionals

“Alles eruit halen vanuit kracht en dit ten volste kunnen benutten, maar dan wel op de juiste plek.”

Bij Krentenpap® wil ik jou als professional aanspreken omdat je voelt dat je in je huidige functie en/ of opdracht niet in je kracht staat. Er bewust voor kiezen om niet met minder genoegen te nemen dan iedere dag met een grote glimlach van waarde te kunnen zijn, door datgene te doen waar jij van nature goed in bent. 

Ik ga samen met jou de uitdaging aan en vind de plek die écht bij jou past. 

PROFESSIONALS AAN HET WOORD...​

OPDRACHTGEVERS AAN HET WOORD...

ben je geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en wil je kennismaken met Krentenpap®? ik maak graag kennis met jou als professional of met jou als opdrachtgever!