Over

Krentenpap®

Wij zijn er voor...

Professionals met ambitie vanuit hun tenen en voor organisaties die niet gaan voor minder dan het beste.

Bij Krentenpap® verzorgen wij Executive Search en detacheren wij professionals middels een detavast constructie. Daarnaast hebben wij een Krentenpap® Community waar zelfstandige HR en Recruitment Professionals projectmatige opdrachten uitvoeren voor jouw organisatie.

Gericht op de “verbinding van morgen”, met elkaar kansen creëren voor huidige en komende generaties.”

Aangenaam, wij zijn Krentenpap®.

Impact maken door te verbinden.

Waar wij in geloven

Verbinden doen we samen, daar zijn wij van overtuigd!

Krentenpap® gaat tot het uiterste om ervoor te zorgen dat het juiste talent wordt gekoppeld aan de juiste organisatie en bouwen graag aan een langetermijnrelatie.

Wij geloven niet in hokjes, wij doorgronden en verbinden een organisatie met een individu. Want, wat iemand doet met zijn of haar talent en hoe dit matcht met het DNA van een organisatie, bepaalt de mate van succes.

Wat wij doen

Krentenpap® verzorgt Executive Search en detacheert Professionals. Daarnaast hebben wij een Krentenpap® Community waar zelfstandige HR en Recruitment Professionals projectmatige opdrachten uitvoeren voor jouw organisatie.

De “waarom” bij het doorgronden van de behoefte is leidend. Hierdoor kunnen mooie dingen ontstaan en vanuit een ander perspectief bekeken worden. Hierin kan onze blik het verschil maken. Dit is een win voor iedereen. Succesvol verbinden, met de juiste mensen op de juiste plek, dan zijn wij tevreden. 

Hoe kijk jij naar talent?

Voor organisaties

Voor jou als opdrachtgever willen wij graag dé partner zijn die zorgt voor een echte verbinding. Duurzaam en betekenisvol. Want, wij van Krentenpap® geloven dat een langetermijnrelatie “de wereld van morgen” net een beetje mooier maakt.

Voor ieder vraagstuk op het gebied van jullie flexibele en vaste schil bieden wij een oplossing die past bij de wensen en behoeften van jullie organisatie. 

Professioneel, betrokken, duidelijk en resultaatgericht is de belofte die wij maken. Wij vinden het belangrijk om snel te schakelen en voor iedere partij en op alle vlakken de beste match te maken. 

voor professionals

“Alles eruit halen vanuit kracht en dit ten volste kunnen benutten, maar dan wel op de juiste plek.”

Bij Krentenpap® willen wij jou als professional aanspreken omdat je voelt dat je in je huidige functie en/ of opdracht niet in je kracht staat. Er bewust voor kiezen om niet met minder genoegen te nemen dan iedere dag met een grote glimlach van waarde te kunnen zijn, door datgene te doen waar jij van nature goed in bent. Wij gaan samen met jou de uitdaging aan en vinden die plek die écht bij jou past. 

PS: Ben je een HR of Recruitment professional? Join de Krentenpap® Comunity!

PROFESSIONALS AAN HET WOORD...​

OPDRACHTGEVERS AAN HET WOORD...

ben je geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en wil je kennismaken met Krentenpap®? Wij maken graag kennis met jou als professional of met jou als opdrachtgever!

Vertrouwd door...