VOOR ORGANISATIES.

"SAMEN SUCCESVOL"

Voor ORGANISATIES

Voor jou als opdrachtgever willen wij graag dé partner zijn die zorgt voor een echte verbinding. Duurzaam en betekenisvol. Want, wij geloven dat een langetermijnrelatie “de wereld van morgen” net een beetje mooier maakt.

Voor verschillende vraagstukken op het gebied van jullie vaste schil bieden wij onze diensten aan die passen bij de wensen en behoeften van jullie organisatie. 

Professioneel, betrokken, helder en resultaatgericht.

Wij vinden het belangrijk voor de betrokken partijen om snel te  schakelen en zo o.a. de best mogelijke match(es) te maken.

Krentenpap® community

Onze community is erop gericht om ervoor te zorgen dat jouw organisatie verder kan. Door kennis flexibel en on-demand in te zetten. Meer weten? 

EXECUTIVE SEARCH

Krentenpap® searcht B en C-level professionals voor jullie organisatie. Benieuwd hoe wij dit doen? 

onze werkwijze

Voor opdrachtgevers
Profielfoto Jascha van Munster

Jascha van Munster

Oprichter Krentenpap

Een passie voor verbinden en van waarde kunnen zijn voor opdrachtgevers en talenten. Betekenisvol en duurzaam verbinden, dat is waar ik voor sta en dat is de belofte die ik doe aan iedereen die nu en in de toekomst zaken doet met Krentenpap®. 

De wereld verandert en gericht op de “verbinding van morgen”, met elkaar kansen creëren voor huidige en komende generaties, dat is waar ik het voor doe.

Iedereen waarderen op wie hij of zij is als mens en de vertaalslag maken naar het DNA van organisaties, dan gebeuren er mooie dingen. Dit is waar ik in geloof en dat is waar ik met Krentenpap® een bijdrage aan wil leveren.

ben je geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over onze dienstverlening? Wij maken graag kennis met jullie organisatie!

OPDRACHTGEVERS AAN HET WOORD...