Executive search

"Doeltreffend & ijzersterk"

executive search

Wij searchen B en C-level professionals voor jullie organisatie.

Op zoek naar die ene professional op B of C-level, maar wil het maar niet lukken om de juiste persoon te vinden?

Wij gaan discreet en intensief aan de slag om DE juiste professional te vinden en te triggeren het gesprek met jullie aan te gaan. Wij denken graag met je mee om precies de juiste persoon te vinden die de openstaande rol zou kunnen vervullen.

We gaan graag de diepte in zoeken alles uit over de functie binnen jullie organisatie, de reden voor de vacature, de uitdaging en het doel van deze functie. Daarnaast wordt er sterk gekeken naar de ‘persoonlijke match’ tussen de kandidaat en functie/organisatie, waarbij het doel een langdurige arbeidsrelatie is.

Benieuwd naar wat wij voor jullie organisatie kunnen betekenen op gebied van Executive Search en hoe wij werken? Wij komen graag in contact om kennis te maken. 

Kennismaking & profiling

First things first. We maken natuurlijk graag eerst persoonlijk kennis met jou en de organisatie. Waar staan jullie voor? Wat is jullie DNA en wat voor type medewerkers werken er bij jullie? Zo krijgen we de persona van jullie toekomstige nieuwe medewerker scherp. Daarnaast voorzien jullie ons van het functieprofiel en gaan wij naar de tekentafel, om een sterke en wervende vacature te schrijven die we vervolgens met jou doorspreken. Tevreden? Mooi! Dan is het tijd voor de volgende stap.

Campagne

Voordat we beginnen met de werving en selectie, bepalen we onze strategie, zodat we direct de juiste tools kunnen inzetten om de gewenste doelgroep te bereiken. Zo kijken we bijvoorbeeld waar zij zich online bevinden en wat ze in het dagelijkse leven bezighoudt, maar we zetten ook ons eigen netwerk in gang en zonodig trekken we onze jachtoutfit aan. Zodra wij talent op het spoor zijn waarvan wij denken dat het zou kunnen passen, plannen we een kennismaking  en volgt er een screening.

Screenen & selecteren

Yes! Het lijkt erop dat onze werving en selectie zijn vruchten afwerpt. Er zitten een aantal talenten in de pijpleiding. Tijd om dieper in te zoomen op de persoon achter het talent. De basis voor dit gesprek is de talentenscan en is altijd gekoppeld aan de waarden van jouw organisatie. Natuurlijk gebruiken we de juiste gesprekstechnieken om te achterhalen of dit talent de functie zou kunnen bekleden en bij jullie organisatie past. Check? Tijd voor een kennismaking tussen het talent en jullie. 

Match

Tot zover hebben wij met uiterste precisie een selectie samengesteld, waarvan wij denken dat ze goed zouden kunnen passen. Samen plannen we de gesprekken tussen jou en de talenten in en evalueren deze. Zit er een match made in heaven bij? Wat fijn! We gaan richting de afronding en jullie richting de nieuwe aanwinst. Natuurlijk blijven we betrokken en houden we contact. We gaan ervan uit dat het goed zit, maar mocht dit niet zo zijn dan zoeken we voor beide partijen een oplossing, wel zo prettig. 

*Op verzoek kunnen assessments onderdeel uitmaken van het proces. 

ben je geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over onze dienstverlening? Wij maken graag kennis met jullie organisatie!

Vertrouwd door...